Fra næste sæson er det slut med ligafloorball i Skanderborg. Man kan dog fortsat spille floorball i Skanderborg Floorball.
Fra næste sæson er det slut med ligafloorball i Skanderborg. Man kan dog fortsat spille floorball i Skanderborg Floorball.
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Slut med liga-floorball

Skanderborg Floorball trækker ligaholdet fra næsten sæson


 

“Det er med stor beklagelse, at Skanderborg Floorballs ledelse i samråd med ligatruppen må meddele, at vi i sæsonen 2018/2019 ikke stiller med et hold til Floorball-ligaen.”

 

Sådan skriver klubben på sin Facebook-side og sætter flere ord på.

 

“De to primære årsager til, at vi trækker holdet, er økonomi og manglende spillere. Efter to sæsoner har vi måtte sande, at den økonomiske belastning af klubben har været stor, og vores vurdering er, at på den lange bane vil et ligahold hæmme klubbens generelle udvikling. Ligatruppen har fra start af været smal og med et par afgange og skader har det i denne sæson ikke været muligt at holde det ønskede sportslige niveau,” lyder det med følgende afrunding:

 

“Nå alt dette er sagt, skal det tilføjes, at vi er stolte af at have deltaget i FloorballLigaen i to sæsoner og med, for os, flotte resultater. Vi har ikke fortrudt, vi gik ind i projektet, og det er med vemod, at vi siger tak for denne gang.

cns


Publiceret: 14. Marts 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra NYT OM Østjylland

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt