Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger
Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Melodi Grand Prix-vinderen 'Rasmussen' har sin gang i Aarhus

Rasmussen har i mange år boet i Aarhus, hvor han stadig arbejder


32-årige Jonas Flodager Rasmussen skal repræsentere Danmark til det internationale Melodi Grand Prix i maj i Lissabon i Portugal med sangen 'Higher Ground'.

Vikingen 'Rasmussen,' som han kalder sig til Grand Prix, har en stærk tilknytning til Aarhus, hvor han og hustruen Mia Flodager i mange år boede, mens de uddannede sig. Rasmussen er uddannet fra Aarhus Universitet i dramaturgi og musikvidenskab.

For et par år siden flyttede parret fra Aarhus til Langå med deres datter, der siden har fået en lillesøster.

LÆS OGSÅ: Mille fra Risskov skal være med i MGP

Jonas Flodager Rasmussen er dog fortsat tit i Aarhus, hvor han blandt andet underviser ved Aarhus Teater Læring og er med i festbandet Hair Metal Herôes, der spiller partyrock med sange af Def Leppard, Bon Jovi, Van Halen og i den dur.

Rasmussen blev headhuntet af Danmarks Radio til at synge sangen 'Higher Ground', der er inspireret af sagnet om vikingen Magnus Erlendsson.

Med sit lange røde hår og fuldskæg passer sangeren perfekt til sangen.

"Vores viking, Rasmussen, er en gudsbenådet sanger, der kan levere sangen med det store overskud, der skal til, for at denne episke fortælling får vind i sejlene," siger bidragsproducer på Dansk Melodi Grand Prix 2018, Mads Enggaard, til Danmarks Radio.

 


Publiceret: 11. Februar 2018 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra NYT OM Østjylland